Όμορφη σε κάθε ηλικία ; Μάθε πώς … !

January 28, 2015 Comments Off on Όμορφη σε κάθε ηλικία ; Μάθε πώς … !
Όμορφη σε κάθε ηλικία ; Μάθε πώς … !

Όμορφες και στα 30, και στα 40, και στα 50 … ;

Τίποτα δεν είναι θέμα τύχης ή θέμα γονιδίων … τουλάχιστον όχι αποκλειστικά ! Η ομορφιά θέλει προσπάθεια και ίσως και μερικές θυσίες. Το πιο βασικό όμως για να διατηρήσει μια γυναίκα την ομορφιά της και σε πιο προχωρημένη ηλικία είναι η πρόληψη !

(!!!) : Φτάνοντας σε μια ηλικία και έχοντας παραμελήσει τον εαυτό της, μια γυναίκα στην πρώτη ωριμότητα πλέον, δεν υπάρχουν και πολλά περιθώρια να αλλάξει δραστικά την κατάσταση. Φυσικά εξαιρούνται οι περιπτώσεις χειρουργικών διορθωτικών επεμβάσεων. Για φυσική όμως ομορφιά σε οποιαδήποτε ηλικία, κλειδί είναι η πρόληψη … και μάλιστα από πολύ νωρίς !

Αυτό σημαίνει πως μια γυναίκα, ακόμα και σε νεαρή ηλικία που φαινομενικά δεν έχει ανάγκη καμία ιδιαίτερη περιποίηση και φροντίδα, θα πρέπει να μάθει να προσέχει και να περιποιείται σωατά τον εαυτό της, ούτως ώστε μακροπρόθεσμα να έχει τα επιθυμητά και κυρίως … αξιοζήλευτα … αποτελέσματα που επιθυμεί !

Υπάρχει τρόπος ;;;

Φυσικά ! Κάθε γυναίκα, σε κάθε ηλικία, θα πρέπει να μάθει να παρέχει στον εαυτό της τη σωστή περιποίηση και φροντίδα ώστε με το πέρασμα του χρόνου να καταφέρει να μειώσει στο ελάχιστο τις φθορές που προκαλεί !

Μερικές έξυπνες συμβουλές και δραστικά tips για κατάκτηση της ομορφιάς,σας τα προσφέρουμε παρακάτω. Ενημερωθείτε και νικήστε και εσείς το χρόνο όπως και τόσες άλλες πανέμορφες γυναίκες (Michelle Pfeiffer, Monica Bellucci, Sharon Stone, Sarah Jessica Parker, καθώς και πολλές ακόμα γυναίκες που όλες οι υπόλοιπες γυναίκες θαυμάζουμε, και όλοι οι άντρες τις επιθυμούν).

1η συμβουλή : Πολύ νερό κάθε μέρα !

Κάθε μέρα πρέπει να πίνετε πολύ νερό ώστε να διατηρείται τόσο ο οργανισμός γενικότερα όσο και η επιδερμίδα ειδικότερα ενυδατωμένη. Μια ενυδατική κρέμα δεν είναι αρκετή ώστε η επιδερμίδα να ενυδατωθεί σωστά. Η σωστή ενυδάτωση έρχεται από μέσα. Πίνοντας λοιπόν άφθονο νερό στη διάρκεια της ημέρας, η επιδερμίδα διατηρείται ενυδατωμένη … και ενυδατωμένη επιδερμίδα τώρα σημαίνει λιγότερες ρυτίδες στο μέλλον !

2η συμβουλή : Αντηλιακή προστασία όλο τον χρόνο !

Η επιδερμίδα δε χρειάζεται προστασία από τον ήλιο μόνο το καλοκαίρι … όπως πολύ εσφαλμένα θεωρούμε όλες οι γυναίκες ! Ένα καλό αντηλιακό προσώπου για την πόλη θα προστατέψει την επιδερμίδα από την πρόωρη γήρανση που προκαλούν οι υπεριώδεις ακτίνες του ηλίου … ακόμα και του χειμωνιάτικου που μοιάζει τόσο ακίνδυνος !

3η συμβουλή : Χλιαρό νερό για το πλύσιμο του προσώπου !

Εννοείται πως κάθε πρωί και κάθε βράδυ, το πρόσωπο θα πρέπει να καθαρίζεται εξονυχιστικά όχι μόνο από το μακιγιάζ, αλλά και από τους ρύπους ! Αυτό σημαίνει πως το πρόσωπο χρειάζεται πλύσιμο όχι μόνο εάν έχετε μακιγιαριστεί ! Επίσης, ο καθαρισμός του προσώπου θα πρέπει να γίνεται με ένα ήπιο καθαριστικό και με χλιαρό νερό ! Το πολύ ζεστό νερό αφυδατώνει την επιδερμίδα, ενώ το κρύο δεν διασπά τη λιπαρότητα !

4η συμβουλή : Κομπρέσες για τα μάτια !

Δύο κρύες κομπρέσες από παγωμένο χαμομήλι στο τέλος της ημέρας και πριν πέσετε για ύπνο μπορούν να κάνουν θαύματα στα κουρασμένα μάτια σας ! Εύκολα και απλά …

Related Posts

Comments are closed.