Ποια είναι τα FitnessTrends της φετινής χρονιάς ;;; Δες τα όλα εδώ… !!!!

January 12, 2015 Comments Off on Ποια είναι τα FitnessTrends της φετινής χρονιάς ;;; Δες τα όλα εδώ… !!!!
Ποια είναι τα FitnessTrends της φετινής χρονιάς ;;; Δες τα όλα εδώ… !!!!

Ακόμα και η άσκηση εξελίσσεται δημιουργώντας κάθε χρόνο νέες τάσεις! Ανακάλυψε παρακάτω τα νέα προγράμματα γυμναστικής που θα κάνουν θραύση και διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει…

Άσκηση WERQ

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα έντονης άσκησης σε μορφή χορογραφίας. Το μάθημα ξεκινάει διδάσκοντάς σου τα βασικά βήματα και στην συνέχεια με την εκμάθηση της υπόλοιπης χορογραφίας εστιάζοντας αρκετά στα χέρια. Αποτελεί μία αρκετά έντονη άσκηση με την οποία θα γυμνάσεις όλο σου το κορμί καίγοντας αμέτρητες θερμίδες ενώ είναι ιδανική επιλογή αν αγαπάς τον χορό…

Barre Browl

Πρόκειται για ένα συνδυαστικό πρόγραμμα γυμναστικής το οποίο έχει ήδη καθιερωθεί στις Η.Π.Α! Συνδυάζει μία ώρα προπόνησης kickboxing με barre οδηγώντας σε θαυματουργά αποτελέσματα στο σώμα. Πιο αναλυτικά, περιλαμβάνει έντονη πυγμαχία με αμέτρητα λακτίσματα μαζί με ασκήσεις barre που σμιλεύουν απίστευτα τους γλουτούς.

Προπόνηση Buti

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα συνδυάζει την yoga, που ενισχύει την μυϊκή ενδυνάμωση και τον χορό Buti, ο οποίος σμιλεύει τους γλουτούς και ταυτόχρονα γραμμώνει τους μύες. Η διάρκεια του προγράμματος είναι 75’ και περιλαμβάνει βαθιά καθίσματα, ροκανίσματα, χορογραφίες και τις λεγόμενες <στάσεις πολεμιστή>.

Caveman Workout

Η προπόνηση που ονομάστηκε ως <του ανθρώπου των σπηλαίων> αποτελεί την τελευταία μόδα στον χώρο της γυμναστικής στην Αμερική. Περιλαμβάνει κινήσεις που εκτελούνταν την συγκεκριμένη εποχή όπως χτυπήματα με βαριοπούλες, σύρσιμο ροδών φορτηγού, κουβάλημα βαρών, ανέβασμα σκαλών και ρίψεις σάκων γεμάτες άμμο! Διαρκεί 45’ και θα εντυπωσιαστείς με τα αποτελέσματά της…

Pound

Πρόκειται για μια γυμναστική εμπειρία με την χρήση drumsticks! Πραγματοποιείται εφαρμόζοντας το επαναλαμβανόμενο χτύπημα των μπαγκετών είτε στο πάτωμα είτε στον αέρα για 45’ ενώ ταυτόχρονα εκτελώντας ροκανίσματα, κοιλιακούς και βαθιά καθίσματα. Εξαφανίζει εντελώς το εξαιρετικά δυσάρεστο λίπος στην κοιλιά αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του σώματος!

Βάρος με γιλέκα

Αποδεδειγμένα πρόκειται για μια ιδιαιτέρως αποτελεσματική άσκηση στην προσπάθεια απώλειας βάρους, την ίσια στάση του σώματος και την ενδυνάμωση! Είναι εμπνευσμένη απ’ τον στρατό κατά την διάρκεια του οποίου οι στρατιώτες καλούνται να σηκώνουν περίπου το 40% του βάρους τους κουβαλώντας τσάντες πλάτης. Η εφαρμογή των συγκεκριμένων γιλέκων είναι απολύτων ασφαλής και μπορεί να βοηθήσει από αθλητές μέχρι ανθρώπους που δεν έχουν καμία προηγούμενη εμπειρία άσκησης.

( !!! ) : Είναι πολύ σημαντικό το γυμναστικό πρόγραμμα στο οποίο επιδιδόμαστε να μας αρέσει και να το απολαμβάνουμε επομένως η επιλογή του θα πρέπει να γίνει με βάση το δικό μας γούστο, τις δικές μας αντοχές και τις δικές μας σωματικές ανάγκες και όχι με βάση την όποια μόδα!!!

Related Posts

Comments are closed.