Ο καφές προσφέρει φροντίδα … ΚΑΙ στα μαλλιά !!!

March 24, 2015 Comments Off on Ο καφές προσφέρει φροντίδα … ΚΑΙ στα μαλλιά !!!
Ο καφές προσφέρει φροντίδα … ΚΑΙ στα μαλλιά !!!

Λατρεύεις και εσύ τον καφέ ;;;

Φυσικά δεν είσαι η μόνη !!! Ο καφές έχει αποκτήσει δισεκατομμύρια φανατικούς θαυμαστές σε ολόκληρο τον πλανήτη ! Οι περισσότεροι μάλιστα από αυτούς είναι κατά έναν μοναδικό τρόπο “εξαρτημένοι” από τον καφέ για το ξεκίνημα της κάθε ημέρας τους ! Ένας καφές το πρωί και όλα μπαίνουν σε τάξη, βρίσκουν τον δρόμο τους … Το σώμα γεμίζει ενέργεια και το πνεύμα αποκτά διαύγεια και καθαρότητα.

Σίγουρα έχεις ακούσει για τους coffeeholics … άτομα τόσο εξαρτημένα από τον καφέ ώστε να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν χωρίς αυτόν … και ίσως είσαι και εσύ μια από αυτούς ! Η καφεΐνη, η δραστική ουσία που περιέχει ο καφές, και που μας δίνει αυτή την “έκρηξη ενέργειας”, σίγουρα παίζει σημαντικό ρόλο στο ξεκίνημα μιας ακόμα κουραστικής ημέρας, αφού η διεγερτική της δράση δίνει ώθηση και δύναμη …

Καφές και για τα μαλλιά σας !!!

(!!!) : Και όμως … Ο καφές δεν προσφέρει ενέργεια και δύναμη μόνο σε εσάς αλλά δυναμώνει και τα μαλλιά σας ! Έχει παρατηρηθεί πως η καφεΐνη έχει την ικανότητα να διεγείρει τους νευρώνες στον εγκέφαλο και κατ’επέκταση να επιταχύνει την ανάπτυξη των μαλλιών !!! Με άλλα λόγια ; Αποκτάτε μαλλιά υγιή που μακραίνουν γρήγορα και είναι γεμάτα ζωντάνια !

Τα μαλλιά που μακραίνουν γρήγορα φανερώνουν υγεία ! Επίσης, όταν τα μαλλιά μακραίνουν αρκετά γρήγορα (ακόμα και όλες εσείς που λατρεύετε το μακρύ μαλλί και αποφεύγετε να το κουρεύετε) δε θα στεναχωριέστε να το φρεσκάρετε συχνότερα με ένα καθάρισμα της ψαλίδας στις άκρες του … και έτσι το μαλλί θα δυναμώνει ακόμα πιο πολύ και θα μακράινει ακόμα πιο γρήγορα !

Πώς όμως βοηθάει ο καφές τα μαλλιά ;;;

Δυστυχώς, για όλους εσάς που λατρεύετε τον καφέ, θα σας απογοητεύσω ! Η χρήση του είναι εξωτερική και δεν χρειάζεται να τον πιείτε για να ζωντανέψετε ξανά τα μαλλιά σας ! Η χρήση του καφέ μπορεί να γίνει είτε ως απολεπιστικό για το τριχωτό της κεφαλής είτε ως δυναμωτική μάσκα για τα μαλλιά !!!

  • Καφές ως απολεπιστικό (scrub)

Για να φτιάξετε το δικό σας σπιτικό απολεπιστικό με άρωμα και ενισχυτική δράση καφέ, απλά ανακατέψτε λίγες κουταλιές από το αγαπημένο σας χαρμάνι καφέ με την μαλακτική κρέμα των μαλλιών σας. Όταν αυτό γίνει σαν πάστα το απλώνετε στο τριχωτό της κεφαλής κάνοντας και ένα ελαφρύ μασάζ. Στη συνέχεια ξεπλένετε με άφθονο νερό !

  • Καφές ως μάσκα μαλλιών

Η μάσκα αυτή είναι ιδανική για όσες έχουν σκούρα καστανά ή μαύρα μαλλιά ! Βρέχετε τα μαλλιά σας με καφέ εσπρέσσο ! Αφήνετε λίγα λεπτά (περίπου 20 λεπτά ή περισσότερο αν μπορείτε) να δράσει η καφεΐνη και να τονώσει τη ρίζα των μαλλιών και στην συνέχεια ξεπλένετε τα μαλλιά σας με άφθονο νερό !!!

Related Posts

Comments are closed.