Απολέπιση για επιδερμίδα που λάμπει !

June 16, 2015 Comments Off on Απολέπιση για επιδερμίδα που λάμπει !
Απολέπιση για επιδερμίδα που λάμπει !

Η σημασία της απολέπισης …

Το δέρμα μας είναι σαν ένας ζωντανός οργανισμός, και όπως κάθε ζωντανός οργανισμός χρειάζεται και αυτός φροντίδα και περιποίηση για να παραμένει υγιής, όμορφος και ζωντανός !

Κάθε γυναίκα πλέον γνωρίζει πως πρέπει να φροντίζει για την εμφάνισή της … πως η ομορφιά κατακτιέται και θέλει προσπάθεια. Μέσα στους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας όμως, και στις ατελείωτες υποχρεώσεις που αναζητούν λύση την κάθε ημέρα, πολλές φορές θέτουμε σε δεύτερη μοίρα την εμφάνισή μας και φυσικά την φροντίδα της.

Η απολέπιση είναι μια απαραίτητη διαδικασία για την επιδερμίδα για να μπορεί να “αναπνέει” σωστά και να είναι πάντα λαμπερή.

(!!!) : Η επιδερμίδα γίνεται θαμπή και δείχνει γερασμένη και άτονη εξαιτίας των νεκρών κυττάρων στην επιφάνειά της !

Με την απολέπιση απομακρύνουμε όλα τα νεκρά κύτταρα και τους ρύπους και κάνουμε την επιδερμίδα να δείχνει ξανά γεμάτη ζωή και υγεία.

Ποιος θέλει μια σκληρή και αποκρουστική επιδερμίδα ;

Κάθε γυναίκα επιθυμεί μια λεία και απαλή επιδερμίδα, μια απαλή αίσθηση σαν το άγγιγμα ενός φτερού. Το μυστικό όμως για μια βελούδινη επιδερμίδα είναι μόνο η απολέπιση !

(!!!) : Η απολέπιση ή αλλιώς peeling της επιδερμίδας (τόσο του προσώπου όσο και ολόκληρου του σώματος), βοηθάει στην καλύτερη ενυδάτωσή της και κατ’επέκταση και στην διατήρηση της ελαστικότητάς της.

(!!!) : Για μια επιδερμίδα είναι εξαιρετικά σημαντικό να είναι πάντοτε καλά ενυδατωμένη και να παραμένει ελαστική ! Η έλλειψη ελαστικότητας οδηγεί την επιδερμίδα σε “σπασίματα”, όπως οι ραγάδες ή οι ρυτίδες !

Η ανανέωση έρχεται από “μέσα” !!!

(!!!) : Η επιδερμίδα ανανεώνεται από μέσα προς τα έξω. Ο οργανισμός δημιουργεί συνεχώς νέα κύτταρα στα κατώτερα στρώματα της επιδερμίδας, τα οποία εν συνεχεία αποστέλλει προς τα επάνω ! Όταν όμως τα νεκρά κύταρρα που βρίσκονται στην επιφάνεια της επιδερμίδας δεν απομακρύνονται ώστε να αποκαλυφθούν τα νέα και ζωντανά κύτταρα … η επιδερμίδα βαραίνει και σκοτεινιάζει ! Γίνεται θαμπή και χωρίς ίχνος λάμψης και ζωής ! Γίνεται τραχιά και αποκρουστική !

Τι απολεπιστικό να επιλέξω ;

Στην αγορά μπορείτε να εντοπίσετε πολλά απολεπιστικά προϊόντα για το πρόσωπο ή για το σώμα, με διάφορες υφές και με διάφορα αρώματα, για κάθε τύπο δέρματος.

ΠΡΟΣΟΧΗ : Τα απολεπιστικά προϊόντα που είναι για το σώμα είναι πιο ισχυρά και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται στην επριοχή του προσώπου που είναι εξαιρετικά ευαίσθητη ! Το πρόσωπο χρειάζεται ένα ειδικό απολεπιστικό με πιο ήπια υφή ώστε να αποφευχθούν οι τραυματισμοί !

Τα απολεπιστικά προϊόντα μπορούμε να τα βρούμε είτε σε υφή τζελ είτε σε υφή κρέμας και να επιλέξουμε ανάλογα με τις ανάγκες τις επιδερμίδας μας.

(!!!) : Τα απολεπιστικά προϊόντα σε μορφή κρέμας προσφέρουν μεγαλύτερη ενυδάτωση από τα αντίστοιχα προϊόντα σε μορφή τζελ !

Αν η επιδερμίδα σας είναι λιπαρή αποφύγετε τα προϊόντα σε μορφή κρέμας που θα βαρύνουν ακόμα περισσότερο την επιδερμίδα σας και θα ενισχύσουν την ήδη υπάρχουσα τάση λιπαρότητας που έχει.

Related Posts

Comments are closed.